Žabji zbor na obisku v vrtcu

Konec počitnic! V vrtcu je spet vrvež, kot v mlaki, kjer žabice skačejo, regljajo, se veselijo, igrajo in seveda pojejo. 

Na obisk smo dobili cel žabji zbor, z eno veliko žabo Berto in eno majčkeno žabico Lučko. Žabici sta v sebi skrivali talent, ki pa ga zaradi zborovodkinje, ki je odločala kdo bo pel v zboru, nista mogli pokazati celemu žabjemu rodu. Ker sta bili vztrajni, sta na koncu odkrili, kdo pravzaprav sta in kaj želita v življenju početi. 

Zgodbica s srečnim koncem nas uči, da je vsak od nas nekaj posebnega, vsak drugačen, pa vseeno vsak prispeva svoj kamenček v mozaiku. Ja, vsak od nas v sebi nosi kakšen talent, zato je vsak nekaj posebnega in najboljši smo takrat, ko smo preprosto to, kar smo.

Predstava je bila otrokom zelo všeč in jih je tudi nasmejala. Nas zaposlene v vrtcu, pa je opomnila, kako pomembno je v otrocih iskati njihove posebnosti, talente, ki jih bodo, z našo pomočjo razvijali ter nekoč z njimi ustvarili lepši in boljši svet. Prav vsak lahko prispeva k temu, da nam je skupaj lepo. Na koncu smo skupaj z otroki pokazali naš talent in zapeli pesmico Tri male žabice. 

S predstavo je pri nas gostovala Nastja Omahna, ki je bila zaposlena v našem vrtcu in je zagotovo že odkrila svoj talent, tako pedagoški, pevski kot igralski in nas z njim zelo razveselila. 

Najlepša hvala Nastji, v upanju, da nas še kdaj obišče.