Gibalna ura v telovadnici Srednje šole Domžale

V mesecu septembru smo se veliko pogovarjali o našem vrtcu, o skupinah, o otrocih ter odraslih, ki ga dnevno obiskujemo… Radi ga imamo pa čeprav ni moderen in star že skoraj 30 let. Edino kar zelo pogrešamo je velika telovadnica. Pri tej težavi nam je že pred leti stopil nasproti ravnatelj Srednje šole Domžale in ponudil priložnost, da se tedensko razmigamo v njihovi šolski telovadnici.

V letošnjem šolskem letu bomo tako vsako sredo ob 9h otroci vsaj treh skupin hkrati uživali v gibalnih dejavnostih, saj bomo imeli na voljo veliko in malo telovadnico.

Otroci so bili te novice zelo veseli. Preteklo sredo so tudi največji zaspanci pohiteli zjutraj v vrtec, da smo lahko po zajtrku skupaj odkorakali proti šoli.

Zvončki so se razmigali v veliki telovadnici, Sončki in Lučke pa smo kraljevali v mali. Otroci so prek različnih gibalnih vaj ogreli svoje telo, urili spretnosti ob postavljenih nalogah poligona ter se na koncu umirili z nekaj gibalnimi igrami.

Hvala ravnatelju Primožu Škoficu ter učiteljskemu zboru srednje šole za prijaznost in možnost, da lahko z našimi malčki delimo njihove prostore.