Dominikov dan 

V začetku meseca maja goduje zavetnik našega vrtca Dominik Savio. Vsako leto ga počastimo s sveto mašo in skupnim druženjem. Tokrat smo naše skupno praznovanje združili kar z zaključkom šolskega leta. 

V soboto 25. 5. 2024 smo skupaj poromali k svetemu Martinu v župnijo Dob. Nekateri so romali peš, drugi s kolesi, nekaj se nas je pripeljalo kar z avti. Tam nas je v začetku svete maše lepo pozdravil in na kratko nagovoril dobski župnik Jure Ferlež. Med sveto, ki jo je daroval naš direktor Klemen Svetelj, pa nam je tudi on predal nekaj spodbudnih besed. Straši so sodelovali pri branju berila in uvodov, otroci pa s petjem, prošnjami in zahvalami.

Po sveti maši so se vse skupine predstavile še s kratkim nastopom, potem pa smo naše druženje nadaljevali na trgu pred cerkvijo. Starši in vzgojiteljice smo malo poklepetali, otroci pa so si lahko ogledali »mini živalski vrt« tamkajšnjega kaplana, se igrali ter posladkali z dobrotami, ki so jih prinesli starši.

Hvala vsem, ki ste/smo pripevali svoj delček v mozaiku tega prijetnega druženja, še posebej pa župniji Dob za topel sprejem.